Meer foto's

Twee-onder-een-kapwoning te Carnisselande

Op het dak van de garage/eetkamer van deze tweekapper in Carnisselande hebben wij een dakopbouw gerealiseerd.

De woninguitbreiding biedt plaats voor een ruime master bedroom met aansluitend een badkamer. Tevens is er een bergzolder gecreëerd.

Werkzaamheden

  • Advies
  • Dakopbouw
  • Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project
    Project

    Overige projecten

    Fysio / Fitness te Amersfoort Woonboerderij te Barneveld Bungalow te Barendrecht Traditionele villa te Berkel en Rodenrijs Woonboerderij te Berkenwoude Schoolgebouw te Breda Twee-onder-een-kapwoning te Carnisselande Terpwoning te Goudswaard Villa te Mijnsheerenland Dijkwoning te Nieuw-Beijerland Woonboerderij te Nieuwendijk Villa te Nieuwerkerk a/d IJssel Landhuis te Nieuwerkerk a/d IJssel Herenhuis te Numansdorp Villa te Oud-Beijerland Villa te Rotterdam Bungalow te Rotterdam
    Utiliteitsbouw te Rotterdam Kantoor te Rotterdam Split level woning te Schiedam Twee-onder-een-kapwoning te Strijen Herenhuis te Zuid-Beijerland Twee-onder-een-kapwoning te Zuid-Beijerland Dijkwoning te Zuid-Beijerland Vrijstaande woning te Zuid-Beijerland Hoekwoning te Zuid-Beijerland Bungalow te Zuid-Beijerland Bungalow (2) te Zuid-Beijerland Bedrijfspand te Zuid-Beijerland Villa te Zuid-Beijerland Moderne villa te Zuid-Beijerland Energieneutrale woning te Zuid Beijerland Landelijke woning te Zuid-Beijerland

    Neem gerust contact met ons op

    Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen. Wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk.


    E-mailadres:
    info@rijssemusbouw.nl

    Telefoonnummer:
    +31 (0)186 66 06 06

    Adresgegevens:
    Ambachtsstraat 4, 3284 XW Zuid-Beijerland

    Naam  *
    Adres
    Postcode
    Plaats
    Telefoonnummer
    E-mailadres  *
    Bericht  *
    (*) Deze velden zijn verplicht

    24 uurs service

    Opdrachtgevers kunnen een beroep doen op de 24 uurs service van Aannemingsbedrijf Rijssemus. Wij zijn in geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor onze klanten. U kunt ons dus ook in het weekend en tijdens de feestdagen benaderen om problemen aan uw pand op te lossen.

    Wij zijn ingesteld op een snelle en adequate dienstverlening. Onze voorraadbeheer is er op gericht om altijd te kunnen voorzien in de meest uiteenlopende werkzaamheden. De werkplaats en onze bussen zijn dusdanig ingericht dat wij deze werkzaamheden altijd uit kunnen voeren.

    Wanneer u bij calamiteiten contact met ons op neemt, zullen wij vooraf het één en ander met u doornemen, zodat wij precies weten welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

    Neem voor noodsituaties contact op via 06-47333264 of 06-53489931.

    © 2014 Aannemingsbedrijf Rijssemus, alle rechten voorbehouden